Seuraavassa näkyy useimpien sovellusten määrittäminen -sivun videoiden sisältö.

Hypoteesi scratchpad

Hypoteesi scratchpad auttaa opiskelijoita muotoilemaan hypoteeseja. Työkalua voidaan käyttää myös tarjota valmiita (tai osittainen)-tehty hypoteeseja opiskelijoille, mikä tarkoittaa, että hypoteeseja luodaan authoring ympäristön (Graasp), jonka opettaja. Opiskelijat voivat käyttää ennalta määritettyjä muuttujia ja syy-ja seuraus termejä, jotka ovat käytettävissä työkalun yläosassa. He kanisteri harata ja alentaa ehdot jotta hypoteesi lyödä jotta aiheuttaa hypoteesi. Voit muuttaa ehtojen järjestystä vetämällä ja pudottamalla ne oikeaan asentoon. Lisää sanoja voidaan lisätä vetämällä "Kirjoita oma" laatikko hypoteesi ruutuun ja kirjoittamalla. Sanat voidaan poistaa vetämällä ne vihreän laatikon ulkopuolelle. Opiskelijat voivat osoittaa, kuinka varmoja ne ovat pätevyyttä niiden hypoteesi käyttämällä luottavainen mittari (hevosen kenkä vieressä hypoteesi).

1

Hypoteesi scratchpad

Alla voit nähdä, mitä muita toimia voidaan tehdä hypoteesi scratchpad:

1Lisää hypoteeseja.

1Poista yksittäinen hypoteesi.

3 Poista kaikki hypoteesit.

9 Kumoa tai tee uudelleen tehdyt 3 muutokset.

Voit myös katsoa video hypoteesi scratchpad saatavilla http://support.golabz.EU/video/Hypothesis-Tool

Kokoonpanon hypoteesi scratchpad

Tässä osiossa kerrotaan, miten hypoteesi scratchpad määritetään. Voit säätää sisältöä hypoteesi scratchpad, klikkaa ratas kuvaketta 1 ja konfigurointi-ikkuna avautuu.

Voit muokata conditionals tai muuttujia yksinkertaisesti klikkaamalla niitä (korostetaan vihreällä) ja muuttamalla tekstiä. Voit poistaa termin valitsemalla termin ja napsauttamalla miinus kuvaketta. Voit lisätä termejä napsauttamalla pluskuvaketta. Voit muuttaa ehtojen järjestystä valitsemalla ja siirtämällä niitä ylös-tai alaspäin napsauttamalla ylä-tai alanuolia. Tämä voidaan tehdä myös napsauttamalla näppäimistön ylä-tai alanuolia.

1

Kokoonpano ikkuna hypoteesi scratchpad

Konfigurointi-ikkunan alaosassa voit tarkistaa, onko oppilaat näkevät luottamus mittarin, ja jos he voivat kirjoittaa omia ehtojaan. Kanssa liuku säätimiä voit asettaa vähimmäis-ja maksimi määrä hypoteeseja opiskelijoiden on luotava.

Voit myös katsoa video kokoonpanon hypoteesi scratchpad saatavilla http://support.golabz.EU/video/Hypothesis-Tool

Kysymys scratchpad

Kysymys scratchpad auttaa opiskelijoita laatimaan tutkimus kysymyksiä. Oppilaat voivat käyttää ennalta määritettyjä muuttujia ja syy-ja seuraus termejä, jotka ovat käytettävissä työkalun yläosassa. Nämä ehdot voidaan vetää ja pudottaa kysymys ruutuun alla. Oppilaat voivat myös kirjoittaa omia sanojaan, koska ne sisältävät ennalta määriteltyjä termejä.

1

Kysymys scratchpad työkalu

Yksittäiset tutkimus kysymykset voidaan poistaa klikkaamalla roska korin kuvaketta 1 , ja voidaan lisätä klikkaamalla plus-kuvaketta. 1

Pyyhe kumi kuvakkeen 1 avulla poistetaan kaikki kysymyksen scratchpad-sisältö.

Kolmen neljäsosan käännös kuvakkeita voidaan käyttää tehtyjen muutosten kumoamiseen 1 ja uudelleen 1 tekemiseen.

Voit myös katsoa video kysymys scratchpad työkalu saatavilla http://support.golabz.EU/video/Question-Tool

Kokoonpanon kysymyksen scratchpad-työkalusta

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit määrittää kysymyksen scratchpad. Liittyvä esittely video, nimetty kokoonpano kysymys scratchpad on myös saatavilla http://support.golabz.EU/video/Question-Tool.

Jos haluat säätää kysymyksen scratchpad-sisältöä, napsauta ratas kuvaketta 1. Määritys ikkuna näkyy alla olevassa kuvassa.

1

Kysymyksen scratchpad-ikkunan määritys ikkuna

Voit muokata conditionals ja muuttujat yksinkertaisesti klikkaamalla niitä ja muuttamalla tekstiä. Voit poistaa termi, klikkaa sitä, mikä tarkoittaa, että se on korostettu vihreällä ja napsauta miinus kuvaketta. Voit lisätä termejä napsauttamalla pluskuvaketta. Jos haluat muuttaa ehtojen järjestystä, valitse ne ja siirrä ne napsauttamalla ylä-ja ALANUOLI painikkeita. Tämä voidaan tehdä myös napsauttamalla näppäimistön ylä-tai alanuolia. Kanssa liuku säätimiä voit asettaa vähimmäis-ja enimmäismäärä kysymyksiä opiskelijoiden on luotava.

Konsepti Mapper

Concept Mapper on sovellus, jonka avulla oppilaat voivat luoda konsepti karttoja käyttämällä valmiita käsitteitä tai kirjoittamalla omia ja määrittelemalla käsitteiden väliset suhteet.

Kun pääliittymää napsautetaan, näkyviin tulee ponnahdus ikkuna, jossa on esimääritettyjä termejä, kuten alla olevassa kuvassa esitetään. Opiskelijat voivat valita termin tai kirjoittaa oman.

1

Ennalta määritetyt ja uudet termit

Teksti laatikon väriä voi muuttaa napsauttamalla Siveltimen kuvaketta 1

Termi voidaan poistaa klikkaamalla sitä ja klikkaamalla roska koriin 1

Jos haluat muuttaa termin sijaintia, napsauta ja vedä.

Kun 1 nuolta napsautetaan, käsitteiden väliset suhteet aktivoidaan ja painike korostetaan vihreänä. Jos haluat piirtää suhde viivan, napsauta ja vedä yhdestä konseptista toiseen ja nimeä suhde joko kirjoittamalla uusi sana tai lause tai valitsemalla esimääritetty suhde. Suhteen nimeäminen on pakollista.

1

Käsitteiden väliset suhteet

Muut painikkeet suorittavat seuraavat toiminnot:

1Poista kaikki käsite kartan sisältö.

11 Kumoa tai tee uudelleen tehdyt muutokset.

1Keskitä konsepti kartta näytölle.

1Muuta konsepti kartan asettelua kompaktimpi muotoon.

Te kanisteri kin katsella Tele Visio idea Mapper saatavana model after http://support.golabz.EU/video/Concept-Mapper

Kokoonpanon käsitteen Mapper

Tässä osiossa on yksityiskohtainen selvitys siitä, miten Concept Mapper-sovellus määritetään. Se heijastaa tyytyväinen-lta Tele Visio kokoonpano-lta idea Mapper saatavana model after http://support.golabz.EU/video/Concept-Mapper

Aloita kokoonpano, klikkaa ratas kuvaketta 1 ja avaa käsite Kartoittaja Options pudotus valikosta kuten kuvassa alla.

1

Konseptin Mapper-asetukset

Voit lisätä ennalta käsitteitä opiskelijat voivat käyttää niiden käsite kartta, klikkaa plus-kuvaketta ja kirjoita käsite. Jos haluat poistaa käsitteen, valitse se, mikä tarkoittaa, että se näkyy vihreänä ja klikkaa miinus kuvaketta. Jos haluat muuttaa ehtojen sijaintia, valitse ehdot, joita haluat siirtää ylös-tai alaspäin, ja napsauta jotakin nuolta. Samat toimet, eli luominen, poistaminen tai uudelleenjärjestäminen, toimii samalla tavalla linkkejä. Katso kuva alla.

1

Luominen, poistaminen, uusinta tilaus ehdot

Viewer

Viewerin konfigurointi

Viewer-sovelluksella oppilaat voivat tarkastella tietoja sovelluksista, joita käytetään ILS-ohjelman aiemmissa vaiheissa. Voit määrittää Viewerin napsauttamalla ratas kuvaketta 1.

Viewer-sovelluksen määritys ikkuna näkyy alla olevassa kuvassa.

1

Viewer-ikkunan määritys ikkuna

Valitse ILS-vaihe, jossa sovellus, josta haluat poimia tietoja, sijaitsee. Edellä olevassa kuvassa esitetyllä esimerkistä on valittu käsitteellistäminen-vaihe. Valitse sitten sovellus, josta haluat näyttää tiedot. Esimerkistämme hypoteesi scratchpad valittiin. Kun et tee mitään muuta, Viewer-työkalulla näytetään tavallinen teksti (Katso luvun käyttö vakio). Muussa tapa uksessa voit valita Käytä omaa ja kirjoittaa oman sovelluksen otsikon ja/tai tekstin, joka näkyy, kun opiskelija ei ole vielä täyttänyt valittua sovellusta.

Voit myös katsoa videon kokoonpanon Viewer , joka on saatavilla http://support.golabz.EU/video/Configuration-of-the-Viewer

Taulukko Tool

Taulukko työkalun konfigurointi

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit käyttää ja muokata taulukko työkalua. Se heijastaa sisältöä video taulukko Tool saatavilla https://support.golabz.EU/video/Table-Tool.

Taulukko työkalu auttaa sinua luomaan taulukon määrittämällä sarakkeet ja rivit, joihin oppilaat voivat täyttää tekstin tai numerot. Voit säätää taulukko työkalun sisältöä napsauttamalla ratas kuvaketta 1 ja napsauttamalla sitten taulukon työkalun vaihto ehdot-pudotus valikkoa alla olevan kuvan mukaisesti.

1

Taulukko työkalun Konfigurointi ikkuna

Voit muuttaa sarakkeiden ja rivien nimiä kirjoittamalla tekstin. Jos haluat lisätä sarakkeita ja/tai rivejä, Napsauta pluskuvaketta. Miinus kuvakkeen avulla voit poistaa valitun rivin tai sarakkeen. Jos haluat muuttaa rivien ja sarakkeiden järjestystä, käytä ylä-ja ALANUOLI kuvakkeita. Tämä voidaan tehdä myös napsauttamalla näppäimistön ylä-tai alanuolia. Voit myös kirjoittaa sarakkeen nimen, jossa näkyvät rivien nimet. Sulje Konfigurointi ikkuna napsauttamalla risti kuvaketta 1 .

Alla olevassa kuvassa on esimerkki mukautettuna olevasta taulukosta ILS-opiskelija näkymässä.

1

Esimerkki Table vuonna ILS

Oppilaat voivat täyttää taulukon solut näppäimistön avulla. He voivat kumota ja tehdä uudelleen tehtyjä muutoksia käyttämällä kolmen neljänneksen käännös kuvakkeita, kun taas pyyhe kumia voidaan käyttää poistamaan kaikki taulukon sisältö.

Conclucion Tool

Päätelmä työkalu auttaa oppi laita muotoilemaan päätelmänsä tarkistamalla, tukevatko kokeiden tulokset niiden hypoteeseja ja/tai kysymyksiä.

Johto päätös työkalussa oppilaat voivat tarkastella aiemmin tehtyjä hypoteeseja ja/tai kysymyksiä. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa on esitetty kaksi hypoteesiä, jotka haetaan hypoteesi scratchpad-sovelluksesta käsitteellistäminen-vaiheessa. Hypoteesi aktivoituu (korostettu vihreällä) yksinkertaisesti klikkaamalla sitä.

1

Päätelmä työkalun käyttö liittymä

Plus-kuvaketta 1 voidaan käyttää aiemmin ILS-tiedoissa kerättyjen tietojen lisäämiseen. Oppilaat voivat valita lisättävät tiedot, eli tieto kaaviot tai huomautukset. Tämän jälkeen valitut tiedot ladataan napsauttamalla toisto kuvaketta 1 alla olevan kuvan osoittamalla tavalla.

1

Tietojen lataus ikkuna

Seuraavassa kuvassa on esimerkki, jossa tietojen kuvaaja ja havainto on lisätty tuke maan toista hypoteesia.

1

Työ käynnissä päätelmä työkalu

Tiedot suurennetaan tuplaklikkaamalla sitä ja voidaan poistaa käyttämällä miinus kuvaketta 1 .

Oppilaat voivat kunkin hypoteesin osalta säätää luottamus mittaria uudelleen, ja alla olevaa teksti laatikkoa voidaan käyttää selittämään niiden muuttuvia luottamusta.

Pyyhkimen kuvakkeen 1 napsauttaminen kaikki päätelmä työkalun sisältö poistetaan.

Kolmen neljäsosan käännös kuvakkeita voidaan käyttää tehtyjen muutosten kumoamiseen 1 ja uudelleen 1 tekemiseen.

Voit myös katsoa video päätelmä Tool saatavilla http://support.golabz.EU/video/Conclusion-Tool

Päätelmä työkalun konfigurointi

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit määrittää päätelmä työkalun. Liittyvä esittely video, nimetty kokoonpano päätelmä työkalu, on saatavilla http://support.golabz.EU/video/Conclusion-Tool. Jotta heilahdus laskeva-lta loppu tulos koristella, click model after ratas 1 ikoni ja niin muodoin click model after loppu tulos Koristella etuosto-määrä alentaa-heittää menu koska esitellä kotona esiintyä alapuolella.

1

Päätelmä työkalun vaihto ehdot

Ruudullinen eli ehkäisemätön ilmianto (i.e., aineisto diagrammi, luottamus laskuri ja havainnointi) lukupää kanisteri ahdata kotona koristella jotta muodostaa heidän johto päätös. On tärkeää varmistaa, että olet lisännyt sovellukset ILS-ohjelmaan, josta haluat opiskelijoiden latatavan tietoja. Esimerkiksi jos Käytä havaintoja on tarkastettu, tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ladata huomautuksensa havainnointi sovellus auttaa heitä laatimaan päätelmän.

Poistamalla kaikki vaihto ehdot antaa opiskelijoille vain mahdollisuus luoda johto päätös ilman tietoja aiemmin käytettyjen sovellusten ILS.

Tarkkailu työkalu

Tarkkailu työkalun avulla oppilaat voivat kirjata kokeessa tehtyjä havaintoja (Katso kuva alla). Työkaluun kirjatut havainnot voidaan myöhemmin hakea päätelmä työkalusta päätelmien tekemisen perustaksi.

0

Tarkkailu työkalu

Plus-kuvakkeen 1 avulla voidaan lisätä uusia havaintoja. Miinus kuvakkeen 1 napsauttaminen poistaa yksittäisen havainnon. Kun käytät pyyhe kumi kuvaketta 1 koko sisältö tarkkailu työkalu on poistettu. Kolmen neljäsosan käännös kuvakkeita voidaan käyttää tehtyjen muutosten kumoamiseen 1 ja uudelleen 1 tekemiseen.

Voit myös katsoa videon havainnointi työkalu saatavilla http://support.golabz.EU/video/Observation-Tool

Tieto Visa työkalu

Tieto Visa työkalu voidaan lisätä ILS luoda tieto Visa monivalintakysymystä, kyllä/ei, ja avoimia kysymyksiä. Tässä asia kirjassa kerrotaan, miten voit määrittää ja mukauttaa tieto kilpailuja sopimaan oppimis tavoitteisiisi. Voit aloittaa tieto Visa-työkalun määrittämisen napsauttamalla ratas kuvaketta 1 .

Määritys ikkunassa yleiskatsaustila aktivoidaan alla olevan kuvan mukaisesti.

1

Tieto kilpailu työkalun määritys ikkunan yleiskuvaus

Tällä hetkellä valittu kysymys on korostettu vihreiden rivien välissä. Voit lisätä uusia kysymyksiä kirjoittamalla tekstin kysymys ruutuun. Jos haluat muokata kysymystä, valitse se ja napsauta sitten Muokkaa-painiketta. Muokkaus tila näkyy alla olevassa kuvassa.

Kysymys voidaan muokata kirjoittamalla teksti kysymys ruutuun. Seuraavat toiminnot voidaan suorittaa muokkaus tilassa:

1Lisää kuva kirjoittamalla kuvan URL-osoite. Voit muuttaa kuvan kokoa ja asettelua (esim. kuva tekstin yläpuolella).

2Luo monivalintakysymys. Voit luoda käytettävissä olevat vaihto ehdot kirjoittamalla tekstin vastaus ruutuihin. Voit myös antaa palautetta siitä, miksi vastaus on väärä tai oikea, ja säätää opiskelijoiden luku määrää, jotta vastaus saadaan. Voit valita, haluatko näyttää oikean vasta uksen.

2Luo kaksisuuntainen kysymys (esim. kyllä/ei, tosi/epätosi). Voit lisätä palautetta siitä, miksi vastaus on väärä tai oikea, ja säätää painikkeiden leveyttä.

2Luo avoin kysymys. Voit lisätä vihjeen (esim. mitä oppilaiden on kirjoitettava vastaus laatikkoon) ja säätää vastaus laatikon kokoa.

1

Tieto kilpailu työkalun määritys ikkunan muokkaus tila

Kemian, matematiikan ja fysiikan kysymykset ovat parhaillaan rakenteilla. Sulje Quest-työkalun Konfigurointi ikkuna napsauttamalla risti kuvaketta 1 .

Voit myös katsoa video Quest Tool saatavilla https://support.golabz.EU/video/Quiz-Tool

Quest-työkalu

Quest työkalu voidaan lisätä ILS sisällyttää kyselyyn tai kyselyyn. Tässä osassa kerrotaan, miten voit määrittää ja mukauttaa kysely lomakkeita. Voit aloittaa Quest Tool-työkalun määrittämisen napsauttamalla ratas kuvaketta 1 .

Määritys ikkunassa yleiskatsaustila aktivoidaan alla olevan kuvan mukaisesti.

1

Quest-määritys ikkunan yleiskuvaus

Tällä hetkellä valittu kysymys on korostettu vihreiden rivien välissä. Voit lisätä uusia kysymyksiä kirjoittamalla tekstin kysymys ruutuun. Voit muuttaa kysymysten järjestystä napsauttamalla ja vetämällä kysymyksen oikeaan kohtaan. Jos haluat muokata kysymystä, valitse se ja napsauta sitten Muokkaa-painiketta. Muokkaus tila näkyy alla olevassa kuvassa.

Kysymys voidaan muokata kirjoittamalla teksti kysymys ruutuun. Seuraavat toiminnot voidaan suorittaa muokkaus tilassa:

1Luo Likert-skaalaus kohde. Hymiöiden asteikko on oletusarvoisesti aktiivinen. Voit kuitenkin valita uuden mitta kaavan luomisen (esim. täysin samaa mieltä, hyväksyn jne.).

1Luo monivalintakysymys. Voit luoda käytettävissä olevat vaihto ehdot kirjoittamalla tekstin vastaus ruutuihin.

1Luo avoin kysymys. Voit lisätä vihjeen (esim. mitä oppilaiden on kirjoitettava vastaus laatikkoon) ja säätää vastaus laatikon kokoa.

1 Lisää ylätunniste ennen kysymyksen.

1 Lisää kuva kirjoittamalla kuvan URL-osoite. Voit muuttaa kuvan kokoa ja asettelua (esim. kuva tekstin yläpuolella).

1

Quest-määritys ikkunan muokkaus tila

Sulje Quest-työkalun Konfigurointi ikkuna napsauttamalla risti kuvaketta 1 .

Voit tarkastella kyselyn tuloksia napsauttamalla korkki kuvaketta 1 .

Voit myös katsoa video Quest Tool saatavilla http://support.golabz.EU/video/Quest-Tool

Aika suunnittelija

Time Planner-sovellus

Time Planner on sovellus, jota oppilaat voivat käyttää määrittäen, kuinka kauan he odottavat työskentelyään ILS-ohjelman eri vaiheissa. Opettaja voi asettaa odotetun kokonaisajan, joka näkyy sovelluksen alaosassa (Katso kuva alla). Pääikkunassa näytetään kaikki määritetyt vaiheet, ja oppilas voi täyttää, kuinka paljon aikaa hän odottaa työskentelvänsä tuossa vaiheessa. Kaikkien vaiheiden summan on oltava sama kuin opettajan asettama aika. Koko summan vieressä oleva numero muuttuu vihreäksi. Tämä suunnittelu toimii yhteistyössä Time Checker -sovelluksen kanssa (Katso https://www.golabz.EU/App/Time-Checker).

1

Time Planner-sovellus

Voit myös katsoa video aika Planner saatavilla http://support.golabz.EU/video/Time-Planner

Aika suunnittelun konfigurointi

Tässä osiossa kerrotaan, miten voit määrittää Time Plannerin. Se heijastaa sisällön video kokoonpanon Time Planner saatavilla http://support.golabz.EU/video/Time-Planner.

Jos haluat muuttaa aika suunnittelun asetuksia, napsauta ratas kuvaketta 1 ja avaa sitten Määritä aika suunnittelu-pudotus valikko. Kirjoita kuhunkin ILS-vaiheeseen kuvaus, jossa selitetään, mitä opiskelijan odotetaan tekevän. Useimmissa tapa uksissa, jätät kuvaus viimeisen vaiheen ILS auki. Leaving se auki sulkee pois viimeinen vaihe, koska tämä vaihe on todennäköisesti vaihe, jossa opiskelijat ovat pohtimaan suunnittelua. Määritä sitten kokonaisaika, joka tarvitaan, jotta oppilas voi suorittaa koko ILS-ajan. Kuvio 1 esittelee esimerkin Time Plannerin kokoonpanosta.

1

Time Planner-sovelluksen määritys ikkuna

Ajan tarkistaminen

Ajan tarkistus näyttää opiskelijan käytetyn ajan omaan suunnitteluun verrattuna (Katso kuva alla). Tämä sovellus toimii yhteistyössä Time Planner-sovelluksen kanssa (Katso https://www.golabz.EU/App/Time-Planner) ja heijastaa opiskelijan annettuja tietoja.

1

Time Checker-sovellus

Opiskelija näkee arvio idut aikansa vihreistä vaaka palkeista Time Plannerista. Reaaliajassa käytetty kussakin vaiheessa esitetään vain alle kunkin vihreän baarin, jossa on sininen palkki. Kun viet hiiren arvio Idun ajan tai reaaliaikaisen ajan kohdalle, vain nämä tiedot näkyvät palkki kaaviossa. Voit päivittää palkki kaaviossa näkyvät tiedot napsauttamalla päivitys kuvaketta 1 .

Te kanisteri kin katsella Tele Visio aika ruudullinen saatavana model http://support.golabz.EU/video/Time-Checker

Aika Jana-sovellus

Aika Jana on sovellus, joka visualisoi kuinka paljon aikaa kuluu jokaisessa ILS-vaiheessa. Tämän sovelluksen pääikkunassa näkyy kaikkien opiskelijoiden kaikki aika ILS: n kaikissa eri vaiheissa (Katso kuva alla). Kun viet hiiren jonkin palkkien yläpuolelle, tiedot määritetään. Jos haluat korostaa jonkin vaiheen, napsauta kyseisen vaiheen nimeä aika Jana-sovelluksen yläosassa.

1

Aika Jana-sovellus

Kun valinta ruutu Näytä sovelluksen toiminta on valittuna, voit nähdä, kuinka paljon aikaa oppilas on työskennellyt aktiivisesti sovelluksessa kussakin vaiheessa ja kuinka monta toimea hän suoritti (Katso kuva alla). Valitse päivä määrä-pudotus valikosta voit valita eri päivä määrän, jolloin ILS-asetusta käytetään.

1

Aika Jana sovellus, jossa on sovellus aktiviteetti

Voit päivittää aika janalla näkyvät tiedot napsauttamalla päivitys kuvaketta 1 .

Voit myös katsoa videon aika Jana App saatavilla http://support.golabz.EU/video/Timeline-App

Vaiheen siirtymät

Vaiheen siirtymät-sovellus tarjoaa opiskelijalle graafisen yleiskatsauksen vaiheissa käytetajasta ja vaiheiden välillä siirtymisestä ajan mittaan, kuten alla olevassa kuvassa esitetään. Kaikki ILS-vaiheet näkyvät y-akselilla. Vaaka suorat palkit osoittavat, kuinka paljon aikaa opiskelija on viettänyt kussakin vaiheessa.

1

Vaiheen siirtymät-sovellus

Voit päivittää palkki kaaviossa näkyvät tiedot napsauttamalla päivitys kuvaketta 1 .

Vaiheen siirtymät-sovellus voi valinnaisesti sisältää pohdinta-kysymyksiä, kuten alla olevassa kuvassa on esitetty.

1

Vaihe Siirtymiä App kanssa pohdintaa kysymyksiä

Voit myös katsoa video Vaihe siirtymät saatavilla http://support.golabz.EU/video/Phase-Transition

Gear luonnos Lab

Gear Sketch on piirustukseen perustuva oppimis ympäristö, jossa voit luoda kaikenlaisia luomuksia vaihteilla. Voit luoda vaihde, yksinkertaisesti piirtää ympyrän kankaalle, johon haluat sijoittaa vaihde. Voit liittää kaksi vaihdetta yhteen vetämällä yksi kohti toiseen klikkaamalla keskellä ja vetämällä sitä. Ne yhdistetään, kun hiiren painike vapautetaan. Gears voidaan myös pinota vetämällä pienempi vaihde, kun isompi vaihde. Alla olevassa kuvassa näet prosessin piirustus, kaksi kytketty pyydykset ja kaksi päällekkäin pyydyksiä.

1

Pyydysten piirtäminen ja liittäminen Gear Sketchissä

Jos haluat yhdistää kaksi vaihdetta ketjulla, Piirrä viiva kahden vaihteen ympärille, jotka haluat yhdistää (Katso kuva alla). Voit poistaa vaihteen tai ketjun vetämällä viivan sen läpi.

1

Ketjun yhteydessä olevat vaihteet

Jos haluat asettaa vaihteen tai yhdistelmän vaihteita liikkeessä, vedä nuolta ylhäältä kohti suuntaan haluat vaihde kääntyä ja napsauta toisto kuvaketta 1 .

Pidempi nuoli johtaa nopeampaan kääntymällä. Alla olevassa kuvassa voit nähdä nuolet, jotka on piirretty asettaa vaihteita liikkeessä.

1

Vaihteet liikkeessä

Lopettaa liikkeen, klikkaa jossain kankaalle. Näin voit työskennellä Gear Sketchin kanssa.

Voit katsella video Gear Sketch saatavilla Englanti ja hollanti on https://support.golabz.EU/video/Gear-Sketch